Κινούμενοι πρόσφατοι τίτλοι !

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Οι καλοί άνθρωποι σκέφτονται με την καρδιά , γι’ αυτό δεν μπορούν να αλλάξουν !

Σε μια εποχή που η υποκρισία, η ζήλια και η κακία βρίσκονται στο ζενίθ τους, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που αντιπροσωπεύουν επάξια τις λέξεις αγνότητα και καλοσύνη ! Βρίσκονται ανάμεσά μας ! Θα τους αναγνωρίσετε εύκολα αφού έχουν έτοιμο ένα χαμόγελο για τον καθένα ! Η ματιά τους είναι καθαρή και αγνή και καθρεπτίζεται όλη η καλοσύνη που έχουν στην ψυχή τους σε τέτοιο σημείο που δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους !

 
Άραγε είναι αληθινά καλοί ή προσποιούνται ; θα σκεφτούν κάποιοι ! Και όμως ! Οι ανιδιοτελείς πράξεις τους δεν θα σε αφήσουν να τους αμφισβητήσεις ! Βοηθούν με γνώμονα την καρδιά χωρίς να περιμένουν κάτι ως αντάλλαγμα ! Το μόνο που αποζητούν είναι η αναγνώριση όσων προσφέρουν όχι με υλικά αγαθά αλλά με το να τους νοιάζεσαι και να τους αγαπάς ! Έχουν τόση αγάπη μέσα τους να διοχετεύσουν αλλά θέλουν να αισθάνονται ότι παίρνουν και εκείνοι αγάπη !

Συχνά πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης, το καταλαβαίνουν βέβαια κάποια στιγμή και πληγώνονται βαθιά γι’ αυτό, αλλά δεν μπορούν να αλλάξουν ! Κάνουν ξανά τα ίδια λάθη γιατί σκέφτονται με την καρδιά ! Πιστεύουν ότι εκεί έξω πρέπει να υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που να εκτιμούν, να αγαπούν, να νοιάζονται !

Έτσι, όταν νιώσουν την αδικία, απομακρύνονται… χωρίς πολλά λόγια , αντιδικίες και εξηγήσεις ! Όπως καλοσυνάτα μπήκαν στη ζωή σου , έτσι θα αποχωρήσουν από αυτή ! Αθόρυβα ! Γι’ αυτό αν έχεις την τύχη να συναντήσεις κάποτε έναν τέτοιο άνθρωπο, μην κάνεις το λάθος και τον χάσεις από τη ζωή σου ! Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσέξεις την συμπεριφορά σου !

Μαρία Αρφαρά

 https://eimaimama.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις