Κινούμενοι πρόσφατοι τίτλοι !

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

7 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ


Ένα φωτεινό, αληθινό χαμόγελο, σε γεμίζει με χαρά, αισιοδοξία και θετική ενέργεια, ενώ είναι σίγουρο ότι σε κάνει ακαταμάχητο στους συνομιλητές σου.

“Έχω πολλά βάσανα στη ζωή μου. Αλλά τα χείλη μου δεν το ξέρουν αυτό. Εξακολουθούν να χαμογελάνε”. Αυτά είναι λόγια που είπε ο κάποτε ο Τσάρλι Τσάπλιν και νομίζω ότι αντιπροσωπεύουν αρκετούς ανθρώπους.

Κάθε χαμόγελο είναι απλό, δωρεάν, γεμάτο καλοσύνη, φιλικότητα, αισιοδοξία, θετική ενέργεια κι ένα πολύ δυνατό όπλο για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν χαμογελάς συχνά, παρακάτω θα διαβάσεις 7 λόγους που θα σε πείσουν ότι πρέπει να ξυπνάς με χαμόγελο κάθε πρωί.

ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου, είναι να χαμογελάς στον εαυτό σου στον καθρέφτη κάθε πρωί. Έτσι, κλείνεις πονηρά το μάτι σε οτιδήποτε σε στενοχωρεί ή σου χαλάει τη διάθεση.

Αυτός είναι ένας έξυπνος και απλός τρόπος, να γεμίζεις με αισιοδοξία και θετική ενέργεια, και να αντιμετωπίζεις δυναμικά τις δυσκολίες της ζωής.

ΑΠΟΚΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Όταν συζητάς με κάποιον και ταυτόχρονα του χαμογελάς, δείχνεις ειλικρινής, φιλικός και προσιτός άνθρωπος. Είναι αδύνατον να μην σου ανταποδώσει το χαμόγελο γιατί απλά είναι μεταδοτικό!

Κερδίζεις αμέσως την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον του, και του δημιουργείς την επιθυμία να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί σου.

Με απλά λόγια, αποκτάς νέους φίλους αλλά και followers στα social media, αφού οι φωτογραφίες με λαμπερά χαμόγελα, κερδίζουν πολλά likes.

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ

Κάθε φορά που χαμογελάς, ο εγκέφαλος εκκρίνει ενδορφίνες και σεροτονίνη, με αποτέλεσμα τη μείωση του άγχους και την αύξηση της ευφορίας και της χαράς.

Η χαρά με τη σειρά της βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία της καρδιάς, σε σταθερή και χαλαρή αναπνοή, και στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Όλα δηλαδή είναι αλληλένδετα μεταξύ τους και λειτουργούν κυκλικά προς όφελός σου. Κι όλα αυτά ξεκινούν με ένα απλό χαμόγελο…

ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ

Ό,τι λάθος κι αν έχεις κάνει, επαγγελματικό ή προσωπικό, το διορθώνεις πιο εύκολα με ένα χαμόγελο. Με αυτόν τον τρόπο δείχνεις ειλικρίνεια και μεταμέλεια, και “μαλακώνεις” τους συνομιλητές σου.

Αλήθεια, υπάρχει κάποιος που μπορεί να αντισταθεί και να παραμείνει θυμωμένος απέναντι σε ένα αληθινό χαμόγελο; Πραγματικά δεν το πιστεύω…

ΑΠΟΚΤΑΣ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ

Όσο όμορφα χαρακτηριστικά κι αν έχει το πρόσωπό σου, όταν τα χείλη σου είναι επίπεδα ή χειρότερο με κλίση προς τα κάτω, όλη η ωραία εικόνα αλλάζει.

Αν θέλεις πραγματικά να λάμπεις, να γοητεύεις και να μαγνητίζεις τους γύρω σου, το μόνο που πρέπει να έχεις πάνω σου, είναι ένα αληθινό χαμόγελο.

KΑΘΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ MINI FACE LIFTING

Ποιος δεν θα ήθελε να δείχνει μικρότερος με μηδενικό οικονομικό κόστος;

Αν σκεφτείς πόσοι μύες του προσώπου ανασηκώνονται κάθε φορά που χαμογελάς, μάλλον θα το κάνεις συχνότερα.

Όσες ακριβές κρέμες προσώπου κι αν βάλεις, δεν θα καταφέρεις τόσα, όσα με ένα απλό, δωρεάν χαμόγελο!

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η εξωτερική εμφάνιση σε ένα επαγγελματικό ραντεβού παίζει μεγάλο ρόλο. Όμως, όσο περιποιημένα ρούχα κι αν φοράς, αυτό που θα σε κάνει να διαφέρεις από τους άλλους, είναι το χαμόγελό σου.

Όπως προτρέπουν οι ειδικοί, όταν χαμογελάς, πρέπει να δείχνεις και τα δόντια σου. Αυτό το χαμόγελο, δείχνει δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και ειλικρίνεια, και θα είναι ένα extra bonus στην εύρεση εργασίας.

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΤΖΟΚΟΝΤΑ

Δεν χρειάζεται το δικό σου χαμόγελο να είναι αινιγματικό και μυστηριώδες όπως αυτό της Μόνα Λίζα. Αρκεί να είναι αληθινό, φωτεινό, ειλικρινές και να πηγάζει από μέσα σου.

Κάθε φορά που χαμογελάς, εμπνέεις σιγουριά, συμπάθεια, ενδιαφέρον, γοητεία, εμπιστοσύνη και σεβασμό στον συνομιλητή σου.

Γεμίζεις με θετική ενέργεια κι αποκτάς αισιόδοξη στάση ζωής, με αποτέλεσμα να έχεις καλύτερη υγεία και πιο ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.

Επιπλέον, μειώνεις το άγχος κι αποκτάς λάμψη και γοητεία, ενώ κερδίζεις χρόνια ζωής και κάνεις mini face lifting!

Τέλος, διορθώνεις ευκολότερα τα λάθη σου και σίγουρα είναι ένα δυνατό όπλο στην εύρεση εργασίας.

Τα παιδιά χαμογελούν κατά μέσο όρο 400 φορές την ημέρα! Μήπως γι’ αυτό είναι τόσο ανέμελα κι ευτυχισμένα;

Ίσως πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμά τους και να σκορπάμε φωτεινά χαμόγελα όλη μέρα, κάθε μέρα!

https://margaritaloli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις